Не потрібно чекати в ремонтній майстерні, щоб побачити нутрощі PlayStation 5. Sony провела офіційну (і напрочуд розслаблюючу) розбирання PS5, яка дає більше, ніж трохи інформації про її неминучу ігрову консоль. По-перше, він має продуману систему охолодження: великий 120-міліметровий вентилятор, який всмоктує повітря з обох сторін, і радіатор, форма і потік якого, як повідомляється, забезпечують охолодження, яке ви очікуєте від парової камери. Консоль навіть використовує рідкий метал як матеріал термоінтерфейсу на восьмиядерному процесорі AMD, щоб забезпечити" довгострокове " охолодження.

Читайте Знай в Google News!

Також очевидно, що у вас не виникне особливих проблем з додаванням ще одного SSD. Обидві вигнуті білі панелі легко знімаються, відкриваючи помітний відсік для твердотільного накопичувача, в який можна встановити диск M. 2 на базі PCIe 4.0.

Розбирання PS5 також дає вам хороший огляд самого процесора, його 16 ГБ пам'яті GDDR6 і настроюється контролера SSD. Блок живлення потужністю 350 Вт є вбудованим, тому у вас не буде потворної цегли, що звисає з задньої сторони вашого пристрою.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.