Відома компанія GSC Games World опублікувала нове відео довгоочікуваної гри STALKER 2. Звичайно ж, ніякої конкретики, лише 20-секундне відео з анімацією, яку явно не всередині движка гри знімали. Втім, інформації не так вже й багато про гру, щоб робив якісь висновки.

Читайте Знай в Google News!

Свіжий матеріал з'явився на офіційній сторінці гри в соцмережі Facebook. У ньому можна спостерігати тунелі під заводом "Юпітер", які мають статус досить легендарних. Як і у випадку з опублікованими раніше зображеннями АТП, нова локація представлена в двох варіантах: спочатку в повністю зруйнованому, а потім в робочому. Схоже, в грі будуть "ігри з часом", коли ми зможемо прогулятися по робочому заводу, так і по зруйнованому після вибуху на ЧАЕС.

Нагадаємо, що розробники гри досі не озвучили навіть приблизних термінів релізу проекту. Варто очікувати виходу на середину наступного року.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали 14 днів, щоб з'явитися до ТЦК: хто не встигне – розшук та штрафи В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.