На Subiefest 2020, який пройшов у минулі вихідні і є одним з найбільших щорічних зборів ентузіастів Subaru в Сполучених Штатах, автовиробник встановив новий світовий рекорд Гіннеса.

Читайте Знай в Google News!

Навіщо? Що ж, найбільший парад автомобілів Subaru з 1751 автомобілем, керованим їх власниками, побивши попередній рекорд 2015 року, коли було присутнє 549 автомобілів.

Замість того щоб продавати квитки, цього року компанія попросила пожертвувати від кожного учасника Feeding America, і виручені кошти пішли на користь двом місцевим ПРОДОВОЛЬЧИМ банкам, регіональному продовольчому банку Лос-Анджелеса і округу Second Harvest Orange.

Subaru, carscoops

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"У ці важкі часи ми всі прагнемо стабільності в нашому повсякденному житті",-сказав старший віце-президент Subaru Алан Бетке. “Ми сподіваємося, що завдяки цьому пожертвуванню Feeding America ми зможемо забезпечити комфорт і стабільність їжі для людей, які борються з голодом в Америці. Ми всі повинні залишатися в безпеці, але не забувати допомагати іншим, де можемо".

Пожертвування є частиною партнерства між Subaru і Feeding America, яке надасть 50 мільйонів обідів людям, постраждалим від нової хвороби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, складаний смартфон від Microsoft Surface Duo виявився не таким вже й крутим. Повідомляється, що у нього є купа недоліків - як апаратних, так і технічних, так що простим оновлення операційної системи тут не обійтися.

Як повідомляв Знай.uа, аккаунт Xbox у Twitter висміяв конструкцію нової консолі від Sony-PlayStation 5. Повідомляється, що компанія не вперше один над одним сміються. Нагадаємо, що консолі стануть доступними вже через місяць, так що саме час визначитися з вибором.

Також Знай.uа повідомляв, iPhone 12 здивує публіку не тільки своїм компактним виглядом, але і розташуванням сканера відбитків пальців, який розмістять на бічній панелі. Подібне вже використовується в планшетах компанії, так що для деяких це нововведення не стане сюрпризом.