Навіть у самому початку дня, після того як прокинемося, ми відключаємо смартфон від зарядки і цілий день він під рукою. Гаджет супроводжує нас скрізь, і робимо з ним все що нам потрібно, частенько піддаючи його різним небезпекам.

Читайте Знай в Google News!

Прийшов час дізнатися, що ж насправді не можна робити зі смартфоном. Спеціально для наших читачів ми знайшли п'ять прикладів безрозсудних вчинків:

1. Брати з собою у ванну або до туалету. 99 відсотків людей роблять це - і даремно. Ремонт залитого водою смартфона обійдеться дуже дорого, а в багатьох випадках ніжну електроніку і зовсім не вдасться врятувати. А якщо цінні дані не були залиті в хмару? Краще не думати про це.

Бабуся зі смартфоном, скріншот YouTube
Бабуся зі смартфоном, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати Українці матимуть інтернет у відключення світла лише за однієї умови: "Якщо у них є..." США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

2. Встановлювати додатки з невідомих джерел в обхід офіційних магазинів. На Android це зробити простіше, ніж на iOS. Викачаний казна звідки "червоний" додаток може перетворити смартфон на цеглу, маленьку майнінгову ферму або просто підсадити вірус-шпигун. Остерігайтеся сторонніх ліхтариків і калькуляторів — все це вже є в смартфоні.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

3. Залишати на сонці — навіть за склом. І особливо в режимі зарядки. Батареї, яка заряджається, і так несолодко, і травмувати її додатковим нагріванням - часто досить сильним - точно не варто. У кращому випадку вона передчасно вийде з ладу, в гіршому - може спалахнути.

4. Носити в кишені штанів або джинсів. Напевно, не потрібно пояснювати, чому це досить небезпечна поведінка.

5. Ремонтувати де попало. Майстерня в підворітті або на місцевому радіоринку - не найкраще місце для ремонту. Нерідні або пошкоджені комплектуючі, відсутність правильних інструментів, халтурна робота, відсутність гарантійного талона - це далеко не повний перелік "принад" таких місць. Проходемо повз.

Варто також нагадати нашим читачам, що тепер телефони Android можуть повідомляти вас, коли вони виявляють певні звуки, які можуть повідомляти глухих або слабочуючих людей про важливі Звуки поблизу. Якщо ви ввімкнете функцію під назвою "звукові сповіщення", ваш телефон Android може повідомляти вам про деякі звуки за допомогою push-повідомлення, спалаху світла камери або вібрації телефону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Epic Games безкоштовно роздає відразу 2 гри, встигни забрати.

Як повідомляв Знай.uа, iPhone 11 принизив своїх конкурентів, залишивши їх далеко позаду.

Знай.uа писав, Windows 10 почне ставити користувачеві питання під час установки ОС.