Твіттер відключив деякі параметри публікації Твіттера президента Трампа в неділю і затаврував його за порушення правил поширення дезінформації про коронавірус. У своєму твіті президент сказав, що вчора він отримав " повну згоду лікарів Білого дому. Це означає, що я не можу отримати його (імунітет) і не можу його дати. Дуже приємно знати !!”.

Читайте Знай в Google News!

Навіть з позначкою, твіт все ще доступний для тих, хто натискає попередження, відповідно до позиції Twitter, згідно з якою збереження видимості твітів обраних посадових осіб відповідає суспільним інтересам.

Заява президента про те, що він зараз "не чутливий", оскільки він вже заразився коронавірусом, ймовірно, і послужила причиною того, що твіт був відзначений, оскільки були задокументовані випадки повторного зараження пацієнтів з коронавірусом. Чоловік з Невади заразився COVID - 19 в березні, одужав у квітні, а в травні знову захворів. Перший задокументований випадок повторного зараження коронавірусом стався в Гонконзі, де вдруге у пацієнта не було ніяких симптомів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное.

Напомним, что Windows 10 получила крупное обновление. Теперь операционная система будет задавать вопросы пользователю, чтобы настроить работу систем так, чтобы это было удобно самому пользователю.

Как сообщал Знай.ua, компания Tesla уволила сотрудника одного из своих заводов за попытку саботажа. Удивительно, но даже среди работников компании есть те, кто хочет помешать корпорации производить электрокары.

Также Знай.ua сообщал, игровая компания Razer выпустила интересную новинку для геймеров. Сообщается, что компания представила кредитную карту с подсветкой в стиле гаджетов Razer.