Sony детально описує підтримку зворотної сумісності PS5 для гри в старі ігри для PS4. PS5 наступного покоління буде підтримувати більше 4000 ігор для PS4 на новій консолі PS5, кількість яких, за словами Sony, становить "переважна більшість". Хоча в більшості ігор для PS4 можна грати, Sony попереджає ,що"в деяких іграх для PS4 можуть виникати помилки або несподівана поведінка при відтворенні на консолях PS5". Деякі функції в іграх для PS4 також можуть бути недоступні на PS5.

Читайте Знай в Google News!

Незрозуміло, які ігри вплинуть на помилки або проблеми з функціональністю, але Sony дійсно перераховує 10 існуючих ігор для PS4, які взагалі не працюватимуть на PS5:

Існують також деякі загальні обмеження зворотної сумісності PS5 для ігор для PS4. Меню спільного доступу не може відображатися в іграх PS4, запущених на PS5, і знімки екрану повинні бути створені за допомогою кнопки створення на контролері DualSense. Функція турнірів на PS4 також несумісна з PS5, як і ігрові програми для прямої трансляції або другого екрану, а також ігрові додатки-компаньйони.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Windows 10 отримала велике оновлення. Тепер операційна система буде задавати питання користувачеві, щоб налаштувати роботу систем так, щоб це було зручно самому користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla звільнила співробітника одного зі своїх заводів за спробу саботажу. Дивно, але навіть серед працівників компанії є ті, хто хоче перешкодити корпорації виробляти електрокари.

Також Знай.uа повідомляв, ігрова компанія Razer випустила цікаву новинку для геймерів. Повідомляється, що компанія представила кредитну карту з підсвічуванням в стилі гаджетів Razer.