За останні кілька місяців була проведена серія розслідувань діяльності великих американських технологічних компаній. В даний час Міністерство юстиції США і прокурори штату розслідують антимонопольну справу Google. Вони думають, чи варто змушувати Google продавати свій браузер Chrome і частину прибуткового рекламного бізнесу.

Читайте Знай в Google News!

Ці рішення були запропоновані Міністерством юстиції (DOJ) при розгляді та підготовці до антимонопольної судової тяганини, яка почалася кількома тижнями раніше.

За словами інсайдерів, влада все ще обговорює, як скоротити контроль Google над глобальним ринком цифрової реклами вартістю 162,3 мільярда доларів. Різні відділи ще не прийняли остаточного рішення і говорять анонімно для конфіденційних обговорень. Проте прокуратура вимагає від експертів з реклами, конкурентів у галузі та інших ЗМІ вжити можливих заходів для послаблення контролю Google.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Міністерство юстиції також готує окремий антимонопольний позов, в якому Google звинувачується в зловживанні контролем над ринком онлайн-пошуку. Наступного тижня департамент може офіційно подати позов. Представники Google і Мін'юсту від коментарів відмовилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.