Viber представив інструмент, який дозволить користувачам створювати нагадування про зустрічі та інші важливі завдання в чаті "мої нотатки". Досить зручний інструмент, особливо в нинішніх реаліях, коли справ буває занадто багато, і про левову частку денних планів можна просто забути.

Читайте Знай в Google News!

Наприклад, ті ж замітки можуть нагадати про день народження ваших друзів, або родичів.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Для того, щоб скористатися інструментом, потрібно затиснути будь-яке повідомлення в "моїх нотатках" і вибрати "Встановити нагадування". Після цього користувачеві необхідно визначити час і дату підказки від месенджера, а також актуальність її повтору.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.