Чарівний маленький буксир засвітився на Reddit, і тепер його називають "найменшим кораблем у ВМС США".

Читайте Знай в Google News!

Човен довжиною всього 6 метрів насправді являє собою буксир Служби безпеки"бум-бобер". Спочатку побудований для загонки колод на водних шляхах, катер ВМФ тепер являє собою універсальне судно, яке може буксирувати невеликі кораблі і встановлювати плавучі загородження, що гарантують, що більші підводні човни, есмінці і навіть авіаносці не будуть приймати небажаних відвідувачів.

Boomin Beaver, reddit

Буксир вперше з'явився на Reddit раніше на цьому тижні. Chuck's Boat and Drive в Лонгв'ю, штат Вашингтон, побудували ці човни для лісорубів, і в якийсь момент ВМС США закупили безліч таких човнів для різних портових операцій. Один з користувачів Reddit назвав цей буксир працюючим з суббази Пойнт-брухту в Каліфорнії, сказавши:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це буксир безпеки. Ці захисні бар'єри, що оточують водну частину військово-морської бази, що не рухаються самі по собі. Це все одно, що відкривати ворота, щоб худоба могла входити і виходити.".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск буде працювати разом з Пентагоном, щоб розробити смертоносну зброю. Йдеться про ракету, яка може опинитися в будь-якій точці нашої планети протягом 30 хвилин, а збити ракету поки що неможливо.

Як повідомляв Знай.uа, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5g. відзначимо, що підтримка 5g з'явиться тільки в iPhone 12, які покажуть публіці 13 жовтня 2020 року. З іншого боку, дорожнеча смартфонів змушує людей думати, що ці функції вже включені в функціонал девайса.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали причини дорожнечі iPhone 12. В першу чергу, на ціну вплинуло додавання 5G, а також перехід на більш якісні дисплеї.