У вівторок Facebook оголосив про нову політику заборони реклами, яка не заохочує використання вакцин. Приурочена до початку сезону грипу, нова політика також спрямована на триваюче поширення груп противників вакцинації в Facebook і зростаючий скептицизм з приводу майбутніх вакцин проти COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

"Наша мета-допомогти повідомленням про безпеку та ефективність вакцин дістатися до широкої групи людей, одночасно заборонивши рекламу з дезінформацією, яка може завдати шкоди громадській охороні здоров'я", - йдеться в повідомленні компанії. "Нам не потрібна ця реклама на нашій платформі".

пандемія, ілюстративне фото: EPA/Vostock
пандемія, ілюстративне фото: EPA/Vostock

В даний час на платформі все ще розміщується кілька оголошень від груп противників вакцинації, але Facebook заявляє, що почне застосовувати нову політику "в найближчі кілька днів". Самі групи противників вакцинації все ще будуть дозволені на платформі-органічний або безкоштовний вміст, що перешкоджає вакцинації, все ще дозволений відповідно до правил платформи Facebook.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на берегах Шотландія виявили безпілотний корабель, який є розвідником. Досі невідомо, чому саме в цьому місці він опинився. Відзначимо, що господар корабля так і не з'явився.

Як повідомляв Знай.uа, 12-річний школяр створив робочий ядерний реактор, тим самим потрапивши в Книгу рекордів Гіннесса. Правда, потрапив він в книгу всього за кілька годин до свого 13-річчя.

Також Знай.uа повідомляв, популярний мессенджер Viber отримав корисну функцію. Тепер створення заміток в додатку дозволить нагадувати про події.