Sony тільки що розкрила одне з останніх великих питань про майбутню PlayStation 5: Як виглядає користувальницький інтерфейс. Новий детальний покроковий посібник показує, як буде виглядати нова консоль, яка вийде 12 листопада.

Читайте Знай в Google News!

Новий користувальницький інтерфейс-велика зміна для Sony, що пропонує повністю переробити досить спартанські меню, які пропонувала PlayStation 4. Подібно до PlayStation 4, Sony запропонує ряд встановлених або доступних ігор, які демонструють різні ігри, кожна зі своїм власним центром.

Прокрутка вниз за допомогою ігрового хаба покаже більш конкретні дії і ігрові режими, які можна запускати прямо з головного екрану. Sony стверджує, що деякі зворотно сумісні ігри для PS4 також запропонують подібні функції.

PlayStation 5, gizchina

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Sony також експериментує з меню "огляд", в якому відображаються офіційні новини Sony і розробників, а також популярні відеоролики та ігрові ролики, хоча в ньому говориться, що функція все ще тестується і що не всі користувачі можуть мати до неї доступ при запуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.