У міру наближення дебюту Cyberpunk 2077 Porsche і CD Project Red оголосили про включення в гру класичного Porsche 911 930 Turbo.

Читайте Знай в Google News!

У Cyberpunk 2077 цей Porsche 911 Turbo збереже свій класичний вигляд, який був ретельно відтворений і адаптований до реальності гри, яка відбувається в 2077 році. Класичний німецький спортивний автомобіль придбав безліч функцій, щоб вписатися в футуристичний ігровий світ. До них відносяться такі гаджети, як лідар, Камери заднього виду замість дзеркал і багато іншого.

911 Turbo буде прив'язаний до одного з головних героїв гри - Джонні Сільверхенд, якого грає Кіану Рівз. CD Project Red заявляє, що це буде повністю керований автомобіль всередині гри, який звучить в точності як оригінальний 930 Turbo.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Porsche 911 Turbo буде, мабуть, єдиним неоригінальним автомобілем в Cyberpunk 2077, в якому буде представлений широкий вибір футуристичних транспортних засобів і мотоциклів, від економічних моделей до суперкарів.

Cyberpunk 2077-одна з найбільш очікуваних рольових відеоігор року з відкритим світом, випуск якої запланований на 19 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.