Porsche 911 Turbo s 2021 року-один з найбільш динамічних автомобілів на ринку, який навіть показав, що він обганяє McLaren 720S. він настільки швидкий, що в продажу майже немає нічого, що могло б зрівнятися з ним, тому CarWow зайнялася тюнінгом.

Читайте Знай в Google News!

Автомобіль, привезений для перемоги над 911 Turbo S, не був якимось модифікованим суперкаром, на зразок твін-турбо Lamborghini Huracan або чогось подібного. Замість цього Це був Audi RS3 Sedan. Так, седан RS3.

Що ж, не все так просто. Існує величезний світ тюнінгу моделей Audi, і RS3 виявився особливо популярним для модифікації в останні роки. Багато в чому це пов'язано з тим, що його п'ятициліндровий двигун з турбонаддувом дуже добре реагує на оновлення, зокрема настройку ЕБУ, а завдяки повнопривідному автомобілю і додатковим оновленням, доступним для його трансмісії з подвійним зчепленням, модифіковані RS3 можуть злітати з конвеєра з неймовірною швидкістю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Результати гонки можна побачити на відео.

А потім була гонка з відкатним стартом-але ми не будемо псувати вам її результат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що новенький OnePlus 8T випробували на міцність. Повідомляється, що компанія приділила особливу увагу захисту смартфона. Звичайно, у нього флагманська начинка, але корпус теж здатний витримувати навантаження без особливих пошкоджень.

Як повідомляв Знай.uа, новенькі iPhone 12 розчарували користувачів. Повідомляється, що потужності в них явно не так вже й багато, як про це говорилося в презентації. Виявляється, вони не перевершили флагманські Android-смартфони, так що і переплачувати особливого сенсу немає.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Xiaomi зганьбилася відео з розбиранням флагманського Mi 10T Pro. Виявляється, величезну частину комплектуючих неможливо замінити, так як компанія і або припаяла, або приклеїла до смартфону.