З випуском iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max Apple вирішила зберегти iPhone SE, iPhone XR і iPhone 11 в якості недорогих варіантів.

Читайте Знай в Google News!

Єдині iPhone, які більше не доступні для покупки, - це iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, які були виключені на користь нових моделей iPhone 12 Pro.

Повна лінійка Apple тепер включає iPhone в будь-якій ціновій категорії, починаючи з 399 доларів:

  • IPhone SE - 399 доларів
  • IPhone XR - 499 доларів
  • IPhone 11 - 599 доларів
  • IPhone 12 mini - 699 доларів
  • IPhone 12 - 799 доларів
  • IPhone 12 Pro - 999 доларів
  • IPhone 12 Pro Max-1099 доларів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.