Apple нещодавно випустила серію iPhone 12, яка стала першою серією компанії 5g. ці смартфони поліпшуються в деяких областях, особливо в дисплеях 5G і OLED для всіх моделей. Однак, якщо ви купуєте ці телефони, знайте, що у вас не буде ні зарядного пристрою, ні навушників у коробці. На прес-конференціях Apple зазвичай йдеться про характеристики батарей, але не про ємність. Так було з iPhone 12 серії. Однак перша інформація про ємність акумулятора iPhone 12 серії вже доступна.

Читайте Знай в Google News!

Найменший iPhone 12 Mini із серії iPhone 12 має найкоротший час автономної роботи. Згідно з MacRumors, нормативні документи Бразилії показують, що iPhone 12 Mini має акумулятор ємністю всього 2227 маг. Крім того, в документі зазначено, що iPhone 12 використовує 2815 маг. Звичайно, в цих смартфонах використовуються батареї, які менше, ніж батарея iPhone 11 на 3110 маг. Ця інформація надана ANATEL, національним телекомунікаційним агентством Бразилії, яке сертифікує нове електронне обладнання.

iPhone 12 mini, скріншот
iPhone 12 mini, скріншот

У порівнянні з минулим роком батарея, використовувана Apple в iPhone 12 серії, має меншу ємність. Ємність акумулятора iPhone 11 Pro становить 3046 маг, а у iPhone 11 Pro Max - 3969 маг. Однак через підвищення ефективності, що забезпечується чіпом A14 Bionic, час автономної роботи нового iPhone не змінився в порівнянні з попереднім поколінням.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.