Sony опублікувала нові подробиці про запис голосових чатів на PlayStation 5 після того, як компанія, здавалося, зненацька застала на початку цього тижня, коли вона випустила Останнє оновлення системного програмного забезпечення PlayStation 4, і користувачі несподівано дізналися про цю функцію.

Читайте Знай в Google News!

"Ми не повідомили про цю функцію і не пояснили, чому ми її представляємо, і приносимо свої вибачення", - заявила Кетрін Дженсен, віце-президент Sony Interactive Entertainment з глобального споживчого досвіду, в своєму повідомленні в блозі PlayStation в п'ятницю вдень.

Після випуску в середу системного програмного забезпечення PS4 версії 8.00 гравці почали бачити на консолі повідомлення і повідомлення про функції групового чату. У записці під назвою " Про безпеку вечірок "говорилося:" Пам'ятайте, що голосові чати в групах можуть бути записані і відправлені нам іншими користувачами. Беручи участь у голосових чатах, ви погоджуєтеся на запис вашого голосу". У повідомленні також зазначалося: "ці записи будуть використовуватися PlayStation Safety тільки в цілях безпеки і модерації”

PlayStation 5, фото: gettyimages
PlayStation 5, фото: gettyimages

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пізніше Sony оновила публікацію блогу PlayStation про прошивку версії 8.00, зазначивши повідомлення та повідомлення "про безпеку групових записів", пояснивши, що функція запису буде доступна виключно на PS5, коли консоль вийде 12 листопада. В оновленні також говориться, що ця функція дозволить користувачам відправляти записи в Sony для модерації. Але весь епізод здивував спільноту PlayStation, особливо щодо проблем конфіденційності, що призвело до того, що Sony оприлюднила додаткові деталі в п'ятницю.

Всі користувачі PlayStation можуть надсилати звіти про жорстоких гравців, з якими вони стикаються в мережі, але тільки користувачі PS5 матимуть можливість надсилати кліп голосового чату разом із звітом. Дженсен пояснив, що користувачі PS5 і користувачі PS4 зможуть спілкуватися разом, що вимагало повідомлення про оновлення прошивки PS4 в середу для функції, яку Sony, очевидно, мала намір пояснити пізніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.