Армія США планує розгорнути мобільний додаток для командирів своїх підрозділів, який буде діяти як щоденна інструкція і надасть новий спосіб консультувати солдатів і спілкуватися з ними.

Читайте Знай в Google News!

Цей крок є частиною ініціативи Служби "це мій загін", спрямованої на вирішення проблем у Збройних силах і повторне підкреслення їх культурних цінностей.

Сержант-майор армії Майкл Грінстон заявив у вівторок, що, хоча додаток TIMS з часом буде розвиватися, його найближча мета-надати керівникам ресурси, які краще інформують їх управлінські рішення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Одна з цілей-посилити поточну програму спонсорства армії, яка допомагає солдатам і сім'ям, коли вони переходять в інший підрозділ. Як заявив Грінстон під час віртуальної зустрічі Асоціації армії США в 2020 році, додаток надасть інформацію про нових солдатів в руки командирів загонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uиа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.