Коли справа доходить до дизайну, Google Pixel 5 повертається до витоків, але, схоже, він не позбавлений навіть потенційних проблем. Як показали деякі перші покупці, у Pixel 5 може бути проблема, пов'язана з невеликим зазором між дисплеєм і іншою частиною телефону.

Читайте Знай в Google News!

Чимало перших покупців Pixel 5 виявили, що їх пристрій має невеликий видимий зазор під дисплеєм. Здається, що це не показує внутрішню частину телефону, але він досить великий, щоб збирати пил і, зрозуміло, турбувати покупців, що це може поставити під загрозу захист від води та пилу IP68.

Google Pixe; 5, gizchina

У більшості випадків здається, що щілину видно за кутом, в якому знаходиться фронтальна камера, але не тільки в цьому місці. Варто відзначити, що ці щілини з'являються з моменту витягування смартфона з коробки.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З огляду на те, що Pixel 5 з'явився на ринку лише минулого тижня і поки що не продається скрізь, важко судити, наскільки проблема масштабна.

Поки в Google цю ситуацію не коментують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.