LG оголосила, що її перший у світі розкладний телевізор нарешті надійде в продаж, хоча і в обмеженій кількості. 65-дюймовий LG Signature OLED R тепер доступний у семи магазинах побутової електроніки по всій Південній Кореї і коштуватиме 100 мільйонів вон, або більше 87 000 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Signature OLED R побудований на основі гнучкої OLED-панелі, яку LG з характерною стриманістю описує як "найбільш інноваційну розробку в телевізійних технологіях за останні десятиліття". Завдяки своїй гнучкості, вона може частково або повністю втягуватися в основу, пристосовуючись до різних співвідношень сторін або повністю приховуючи панель, коли вона не використовується.

"Вишукане творіння LG звільняє користувачів від обмежень стіни, дозволяючи власникам керувати своїм житловим середовищем без необхідності постійно виділяти місце для великого чорного екрану, який корисний тільки при включенні", - йдеться в заяві компанії. Покупці зможуть вибрати один з чотирьох кольорів вовняного покриття, а алюмінієва основа може бути прикрашена гравіюванням.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 продають з браком. Повідомляється, що між корпусом і дисплеєм з'являється щілина, в яку може потрапити волога і вивести з ладу весь смартфон.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Sony розповіла, навіщо їй слухати розмови користувачів своїх консолей. Повідомляється, що компанія хоче модерувати всі ці розмови, і карати тих, хто заважає іншим.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple приховала головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що розміри акумуляторів набагато менше, ніж у торішніх моделей. Однак, оптимізація роботи A14 чіпсета дозволила збільшити автономність роботи.