З моменту запуску фінальної версії Android 11 пройшло трохи більше місяця; і вже почали з'являтися перші скарги від користувачів. Причому описана ними проблема була відома задовго до релізу; навіть в бета-версіях Android 11 ентузіасти стикалися з тим, що Рядок стану перекривала верхню частину вікна деяких додатків в повноекранному режимі. Часто за цією панеллю ховаються важливі інтерактивні елементи (наприклад, кнопки в іграх), що унеможливлює взаємодію з ними.

Читайте Знай в Google News!

Google ще не зробив ніяких дій; а після виходу фінальної версії Android 11 все більше і більше користувачів почали стикатися з цією помилкою. Ми не знаємо, як скоро розробники Google вирішать виправити проблему. Але поки у користувачів є тимчасові рішення-проблему може вирішити перезапуск програми.

Android 11, gizchina

Ми вважаємо, що пристрої Google Pixel є одними з найскладніших Android-смартфонів з точки зору програмного забезпечення, тому що саме Google розробляє ОС Android. Однак практика показує, що це не зовсім так. Це підтверджується Жовтневим патчем безпеки Android; який також приніс кілька виправлень для пристроїв Pixel, які довгий час дратували власників/

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.