На відео зображений момент, коли Porsche 911 GT3 врізається в велосипедиста під час незаконного обгону в Колумбії.

На кадрах, опублікованих в інтернеті, видно, як автомобіль слідує за велосипедистом, який їхав по звивистій дорозі. Велосипедиста можна побачити їдуть по центру дороги, мабуть, дратуючи автомобілістів позаду нього.

Читайте Знай в Google News!

Незабаром червоний 911 GT3 обганяє знімальну машину і велосипедиста. Білий 911 GT3 намагається слідувати за Червоним GT3, перетинаючи подвійні жовті лінії і обганяючи велосипедиста. Однак Білий Porsche в кінцевому підсумку врізається в велосипедиста ззаду. Через цей удар велосипедист падає з велосипеда, а Porsche зупиняється в центрі дороги.

Кілька миттєвостей по тому в кадрі з'являється Hyundai Santa Fe. Відповідно до сторінки Blogaraje на Facebook, Porsche та Hyundai вступили в контакт незадовго до того, як 911 потрапив у поле зору камери. На зображеннях видно, що одне з передніх коліс Santa Fe було відірвано від удару.

У бесіді з місцевим ЗМІ Blu Radio велосипедист сказав, що не отримав серйозних травм, але отримав порізи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що яблучна компанія зробила власний телевізійний музичний канал. Повідомляється, що на ньому 24/7 будуть показувати популярні кліпи, а також інші музичні передачі, зроблені самої ж Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія LG випустила перший в світі гнучкий Телевізор, які може складатися в коробку. Правда, коштує він дуже багато навіть для навороченого телевізор - 87 тисяч доларів.

Також Знай.uа вчені дійшли висновку, що гібридні авто можуть бути менш екологічними, ніж традиційні автомобілі з ДВС двигуном.