До недавнього часу TikTok не пояснював, чому він видалив одне з ваших відео з платформи. Вам просто скажуть, що це якимось чином порушує "принципи спільноти" компанії.

Читайте Знай в Google News!

Але сьогодні TikTok оголошує, що дасть вам принаймні неясне уявлення про те, чому ваше відео пропало, вказавши конкретну політику, яку воно порушило. Це дуже схоже на те, як це роблять інші компанії.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

TikTok каже, що експериментує з цими повідомленнями протягом декількох місяців, і кількість апеляцій знизилася на 14%. Можливо, подібний крок зроблений щоб не відставати від конкурентів, які вже давно пояснюють причини видалення контенту своїх користувачів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.