Дослідник безпеки стверджує, що раніше в цьому місяці він зламав акаунт президента Дональда Трампа в Твіттері, припустивши, що його пароль був " maga2020!"і, можливо, опублікувати твіт, в якому Трамп, схоже, серйозно ставиться до сатиричної статті. Про це сьогодні повідомила голландська газета de Volkskrant і журнал Vrij Nederland з посиланням на скріншоти та інтерв'ю з дослідником Віктором Геверсом.

Читайте Знай в Google News!

Але коли звернулися за коментарем, і Twitter, і Білий дім категорично відкинули це твердження.

"Ми не бачили жодних доказів, що підтверджують злом, у тому числі з статті, опублікованої сьогодні в Нідерландах", - сказав The Verge представник Twitter. "Ми активно впровадили заходи безпеки облікового запису для певної групи відомих, пов'язаних з виборами облікових записів Twitter у Сполучених Штатах, включаючи федеральні органи влади".

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Заступник прес-секретаря Білого дому Джадд Дір також спростував цю інформацію. "Це абсолютно неправда, - сказав Він The Verge, - але ми не коментуємо процедури безпеки навколо акаунтів президента в соціальних мережах".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.