Днями китайський виробник телефонів Huawei анонсував нову лінійку телефонів серії Mate 40, в яку входять більш "доступний" Mate 40, а також його старші брати, Huawei Mate 40 Pro і Mate 40 Pro Plus. Після анонсу відомий сайт аналізу камер DxOMark опублікував свій огляд Mate 40 Pro.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Почнемо з підсумкової суми в 136 балів. Потім цей бал ділиться на "Фото", де смартфон набирає колосальні 140 балів; "Відео" зі 116 балами і новою метрикою "Масштаб", яка, як випливає з назви, дійсно враховує можливості масштабування пристрою. У Zoom Mate 40 Pro отримав 88 балів.

У будь-якому випадку, підсумкова сума в 136 балів ставить Mate 40 Pro на перше місце в рейтинговій системі DxOMark; Таким чином, він став новим королем мобільної фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти перевірили автономність новеньких iPhone 12. Результати засмутили навіть експертів, так як Android-смартфони в плані автономності набагато краще справляються з цим завданням. Відзначимо, що в нових смартфонах потужні чіпсети, а Apple зменшила обсяг акумулятора.

Як повідомляв Знай.uа, Android 11 з'явився на смартфонах користувач буквально кілька місяців тому, але від помилок він все ще не позбувся. Схоже, компанія Google не поспішає виправляти баги, про які користувачів масово скаржаться на тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, DxOMark порадує любителів смартфонів новими тестуваннями смартфонів. Тепер компанія буде тестувати і якість екранів у гаджетів, хоча на самому початку вони тестували тільки основні камери у смартфонів.