Федеральні регулюючі органи стежать за впровадження експерименту Tesla "повний автопілот". На цьому тижні автовиробник почав бета-тестування свого останнього передового програмного забезпечення для допомоги водієві з обраною групою клієнтів, і до цих пір уряд дотримується вичікувального підходу.

Читайте Знай в Google News!

У своїй заяві представник Національного управління безпеки дорожнього руху США заявив, що воно "буде уважно стежити за новою технологією і без коливань вживатиме заходів для захисту населення від необґрунтованих ризиків для безпеки". У заяві також міститься виноска про рішення Tesla описати свою функцію допомоги водієві як"самостійне водіння".

Tesla Model X, скріншот
Tesla Model X, скріншот

Tesla має неоднозначну історію з NHTSA, Федеральним агентством, яке може надсилати відгуки та розслідувати автомобільні аварії. У 2019 році НАБДД почало розслідування скарг на загоряння транспортних засобів, пов'язаних з системами управління акумуляторною батареєю, в деяких автомобілях Model S і X. Агентство також розслідувало кілька катастроф за участю автопілота зі смертельними наслідками. Раніше в цьому році Національна рада з безпеки на транспорті дійшла висновку, що вдосконалена система допомоги водієві була однією з ймовірних причин фатальної аварії 2018 року, коли людина з Каліфорнії був убитий після того, як його Model X врізалася в бетонний бар'єр.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.