Водій вантажівки загинув в результаті шокуючої аварії на місці аварії в Алабамі 6 жовтня.

Драматичні кадри з відеореєстратора, опубліковані поліцейським управлінням Бірмінгема, показують, як невеликий білий автомобіль врізався в борт Срібної машини. Сила цього удару відправила срібну машину в кабіну вантажівки, штовхнувши вантажівку прямо в бетонний бар'єр на узбіччі шосе. Потім можна побачити, як вантажівка падає за узбіччя шосе, "забираючи" з собою чорний позашляховик.

Читайте Знай в Google News!

CDL Life повідомляє, що 59-річний водій вантажівки загинув на місці події. Інша людина, яка брала участь в аварії, також була доставлена в лікарню з травмами, не небезпечними для життя.

Незважаючи на те, що це призвело до руйнівної аварії, на відео видно, як білий автомобіль продовжує рух по шосе, як ніби нічого не сталося.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Управління поліції Бірмінгема сподівається, що, опублікувавши цей відеозапис, хтось зможе розпізнати білий автомобіль і повідомити більше інформації про інцидент.

На відео, знятому після аварії, видно, як чорний позашляховик, що впав з шосе, приземлився на дах на шосе нижче і врізався в пікап. Нам не вдалося знайти жодної інформації про травми, отримані водієм позашляховика, але водій пікапа, схоже, не отримав серйозних травм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.иа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.иа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.