Xiaomi запустила 8h Milan Smart Electric Bed Pro під краудфандинговою платформою Youpin. Розумне ліжко є прямим наступником розумної електричної ліжка 8h Milan, яка була запущена в рамках краудфандингу в грудні 2019 року за ціною 300 доларів. Вартість нового ліжка в районі 750 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Оригінальна інтелектуальна електрична ліжко 8h Milan підтримує п'ять видів комфортних режимів, інтелектуальне голосове управління та інші функції. У новій версії Pro поліпшений аспект двигуна, який перейшов з двомоторних на чотиримоторні. Розумне ліжко також оснащене двозонним підйомом, високою потужністю, повільним підйомом і повільним опусканням. Він також має кілька функцій, спрямованих на поліпшення вашого сну.

8H Milan Smart Electric Bed Pro, gizchina

8h Milan Pro включає в себе жорсткий пружинний матрац і підтримує інтелектуальне голосове управління. З точки зору дизайну, він також відрізняється високою конструкцією ніжок і пружинним матрацом з твердих матеріалів, який відповідає звичкам сну користувачів. Матрац має різну опору для різних частин тіла, надаючи потрібний тиск в різних місцях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Apple Watch залишили опік на тілі власника. Повідомляється, що користувачі скаржаться на перегрів гаджета, який може привести до опіків. Повідомляється, що зламаний годинник власники обміняли в магазині Apple.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали найкращий антивірус для ОС Windows 10. Переможцем виявився стоковий антивірус від Microsoft, так як він має всі необхідні функції для захисту.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Facebook тестує нову технологію, для спілкування користувачів зі своїми сусідами.