Ця Honda HR-V, мабуть, найяскравіша з тих, що ви коли-небудь зустрічали, і, як бачите, її створила людина, яка є затятим прихильником президента Трампа.

Читайте Знай в Google News!

Фотографії цього HR-V були нещодавно опубліковані в субреддіті Reddit Shitty Car Mods з назвою "зробіть роботу з фарбування знову великою "- натяк на девіз президента"Зробимо Америку знову великою".

Спереду капот і решітка виконані в синьому кольорі, бампер - в чорному, роздільник - в червоному, а в центрі є велика табличка з написом Trump Country 2020. Тим часом, двері були пофарбовані в червоний колір, а крила - в білий колір.

Що стосується задньої частини, на задньому вікні є масивна наклейка з зображенням Трампа і ще одна, яка демонструє підтримку кампанії Трампа і Пенса. Також є наклейка з написом "ветерани за Трампа" і великий знак, ввернутий в задні двері, на підтримку Джеффа Ван Дрю від Конгресу США.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Honda HR-V, carscoops

Як би там не було, трохи іронічно бачити Honda HR-V з цією патріотичною схемою забарвлення і наклейками Трампа на ній, оскільки президент був затятим критиком японських автомобілів, доходячи до того, що заявляв про них (і автомобілях з інших країн) як загрозу національній безпеці ще в 2019 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери викрали особисті дані клієнтів лікарні, і тепер вони можуть опинитися у відкритому доступі для кожного. Зловмисники вимагають величезний грошовий викуп.

Як повідомляв Знай.uа, сервіс Google Play видалив кілька дитячих додатків для Android, які збирали дані про дітей, що порушило політику сервісу і закони.

Також Знай.uа повідомляв, мільйони власників смартфонів Xiaomi скаржаться на автономність своїх смартфонів після оновлення ОС до MIUI 12.