Серія Apple iPhone 12 знаходиться на ринку близько чотирьох днів, і про ці смартфони було багато повідомлень. Згідно з недавнім оглядом, суперкерамічний дисплей iPhone 12 має опір падінню в чотири рази краще своїх попередників. Однак через кілька днів після появи перших телефонів iPhone 12 і 12 Pro деякі користувачі скаржилися на подряпини на екрані.

Читайте Знай в Google News!

І так, що тут відбувається? Скляний матеріал дисплея з суперкераміки з інноваційною кристалічною структурою має високу стійкість до падіння. Однак цей дисплей легко дряпається? За словами Макса Вайнбаха, скляний матеріал дійсно м'який, що робить його стійким до падінь. Однак це також робить його вразливим до подряпин.

iPhone 12, gizchina

MKBHD, відомий цифровий канал YouTube, згадує про цю проблему в своєму огляді iPhone 12. За його словами, через кілька днів на дисплеї вже з'являються значні подряпини. MKBHD також зазначив, що стійкість до подряпин часто обернено пропорційна захисту від відколів. Чим м'якше скло, тим менше ймовірність його руйнування, але тим легше його подряпати. З іншого боку, жорсткий дисплей може бути більш стійким до подряпин, але при падінні він стає більш крихким.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

iPhone 12, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.