Знайома проблема швидкого розряду батареї змусив власників смартфонів Xiaomi знову штурмувати сервіс підтримки. Була аналогічна проблема з MIUI 11, яка теж знижувала автономність гаджетів після установки оновлення.

Читайте Знай в Google News!

Хоча власники Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mi 9, Mi 9T і POCO F1 вирушили на онлайн-форуми в пошуках вирішення проблеми розрядки батареї, схоже, що не всі стикалися з цією помилкою після оновлення до MIUI 12. Власники телефонів, таких як Mi 9t Pro і Mi 8 SE, навіть повідомили про поліпшення часу автономної роботи, так що це може бути пов'язано з тим, як конкретний користувач управляє своїм пристроєм за вибором і настройками, які у нього є.

MIUI 12
MIUI 12

Було запропоновано безліч виправлень для допомоги в проблемі розряду батареї MIUI 12. Батарею можна відкалібрувати, можна виконати скидання до заводських налаштувань, щоб переконатися, що все в робочому стані. Подивимося, чи захоче компанія виправити цю проблему на програмному рівні.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ілон Маск знову розбагатів на 2.9 мільярда доларів. Повідомляється, що гроші надійшли в якості "премії" за успішне управління компанією Tesla, ситуація якої навіть покращилася в розпал пандемії.

Як повідомляв Знай.uа, NASA перенесли політ космонавтів на МКС, так що політ відбудеться вже в наступному місяці.

Також Знай.uа повідомляв, Google Play заполонили віруси. Експерти перевірили додатки на наявність шкідливого коду, і виявили кілька додатків, які можуть красти особисті дані користувач.