Творці Cyberpunk 2077, однієї з найбільш очікуваних відеоігор останніх кількох років, переживають важкі випробування перед запуском, що ускладнюється ще однією затримкою, про яку було оголошено вчора, щоб допомогти розробникам CD Projekt Red завершити полірування гри перед її запуском на дев'яти платформах 10 грудня. Тепер, після оголошення про затримку, старший гейм-дизайнер Анджей Завадський відправився в Twitter, щоб благати фанатів проявити деяку елементарну людську порядність і не продовжувати надсилати польській студії загрози вбивством.

Читайте Знай в Google News!

"Я хочу торкнутися однієї речі щодо затримки @CyberpunkGame. Я розумію, що ви гніваєтеся, розчаровані і хочете висловити свою думку з цього приводу. Однак посилати розробникам загрози смертю абсолютно неприпустимо і просто неправильно. Ми такі ж люди, як і ви", - написав Завадські в Twitter у вівторок ввечері. І, звичайно, це не перший випадок, коли студія стикається з тим, що зараз здається банальним, але все ще огидним поведінкою з боку членів ігрового співтовариства.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.