Армія США буде купувати нову автоматичну піхотну зброю, починаючи з 2022 року, замість існуючого карабіна M4 і бойової автоматичної зброї M249. Зброя буде включати в себе нові технології, зокрема нову кулю з більшою дальністю і меншою вагою. Армія закупить не менше 100 000 одиниць нової зброї для військ, які, швидше за все, візьмуть участь у бойових діях.

Читайте Знай в Google News!

Defense News повідомляє, що армія отримала 15 екземплярів досвідчених гвинтівок, бойових автоматів і 180 000 патронів від трьох компаній: Sig Sauer, General Dynamics Ordnance і Textron Systems (показано на фото вище). Армія також уклала контракти з Vortex Optics і L3 / EoTech / Leopold-Stevens на просунуті прицільні системи. Перше випробування прототипу завершилося у вересні, і тривають подальші випробування.

M4 Carbine, militarytech

Армія вибере одну комбінацію гвинтівки і оптики для контракту на 100 000 гвинтівок. Як повідомляло Task & Purpose в квітні 2019 року, армія вирішила, що ця зброя "дістанеться топ-100 000, які знаходяться в безпосередній загрозі".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Швидше за все, сюди входять спецназ армії США, армійські рейнджери і легка піхота швидкого реагування, повітряно-десантні і саперні підрозділи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення MIUI 12 на смартфонах Xiaomi викликало купу негативних відгуків від самих користувачів. Повідомляється, що смартфони почали набагато швидше розряджатися, що точно позначиться на автономності.

Як повідомляв Знай.uа,Apple підняла ціни на свої продукти, включаючи як гаджети, так і програмне забезпечення. Відзначимо, що ціни вплинули і на жителів Росії, яким теж доведеться платити значно більше.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft змушує користувачів переходити на свій новий браузер Edge, який є копією Google Chrome.