Пройшов місяць з тих пір, як дебютував перший в історії прототип BMW X8, і нарешті ми отримали перший неофіційний рендеринг великого німецького кросовера преміум-класу.

Читайте Знай в Google News!

BMW X8 повинен бути представлений десь наступного року, його продажі почнуться в 2022 році. Його стиль також буде відрізняти його від майже всіх інших моделей поточного покоління, а майбутній IX EV і абсолютно нова 7-Series / i7 будуть його найближчими аналогами з точки зору мови дизайну.

BMW X8, carscoops

У будь-якому випадку, якщо ви сподівалися заглянути під камуфляж X8, то ця ілюстрація дозволить вам поглянути на авто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Починаючи з дизайну передньої частини, яка, як ми підозрювали, могла мати розділені фари, ми маємо правдоподібну інтерпретацію того, що обрамляє велику решітку радіатора.

BMW X8, carscoops

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.