Останнє оновлення Microsoft знаменує кінець раніше поширеного плагіна Adobe Flash Player для Windows, оскільки компанія припиняє підтримку Flash наприкінці року. Flash-контент, включаючи онлайн-відео, веб-ігри та настільні додатки, став широко поширюватися після того, як формат був запущений майже чверть століття тому, але з тих пір його витіснили більш нові технології. Незважаючи на це, люди зможуть відкотити оновлення і зберегти підтримку Flash протягом деякого часу, якщо буде потрібно.

Читайте Знай в Google News!

Поява швидко розвиваються альтернатив, таких як HTML5, в останні роки призвело до того, що Flash виявився непотрібним. Минулого місяця Microsoft ще раз підтвердила важливість використання альтернатив, таких як WebGL і WebAssembly, замість Flash через скорочення масштабів його використання і кількості загроз безпеці, які воно представляє. Добре це чи погано, але зараз Microsoft, нарешті, ставить останній цвях в кришку труни для Flash, так що після оновлення сервіс зникне.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадаємо, що в смартфонах iPhone 12 побачили секретну функцію, про яку яблучна корпорація не розповідала. Повідомляється, що новенькі смартфони мають можливість заряджати інші гаджети, але компанія не додала програмне забезпечення для цієї технології.

Як повідомляв Знай.uа, в Мережу злили подробиці про iPhone 13, який з'явиться на публіці вже наступного року. Повідомляється, що компанія хоче збільшити обсяг сховища своїх майбутніх смартфонів, що трохи дивно, враховуючи, що 512 Гб простору вистачить з головою.

Також Знай.uа повідомляв, розробників Cyberpunk 2077 завалили погрозами після перенесення гри. Схоже, деякі геймери не готові були чекати гру ще один місяць, так що вони вирішили "залякати" розробників.