Woot продає партію відремонтованих ноутбуків Pixelbook Go за заниженою ціною.

І, незважаючи на те, що він не є роздрібним підрозділом, продавець стверджує, що вони отримають оновлення програмного забезпечення через Google до червня 2026 року. Woot не заявляє про їх фізичний стан, як це зазвичай робиться для відремонтованих продуктів.

Читайте Знай в Google News!

Що стосується знижок, то ціни хороші, хоча це не найцікавіше в цих Chromebook. Ноутбуки, які продає Woot (належить Amazon), були позбавлені торгової марки. Наприклад, на пристрої немає логотипів або назв Google. Замість цього-Ось де це добре - у нього є "ProductName", надруковане над клавіатурою, де зазвичай написано"Pixelbook Go". А у верхній частині кришки, де зазвичай зображена буква Google, на цих відремонтованих моделях він повністю зник.

Pixelbook Go, the verge

Популярні новини зараз
Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.