Apple запустила програму ремонту, яка пропонує безкоштовний ремонт або заміну ще на цілий рік, якщо у ваших AirPods Pro виникають проблеми з шумозаглушенням або статикою.

Читайте Знай в Google News!

Apple заявляє, що тільки "невеликий відсоток AirPods Pro" схильний до цих проблем, але, мабуть, це була не просто рання партія - Apple заявляє, що порушені пристрої були виготовлені "до жовтня 2020 року", що означає, що все коли-небудь створені AirPods Pro можуть мати право на ремонт. Якщо так, то це непоганий сервіс для клієнтів. Apple заявляє, що відремонтує несправні AirPods Pro протягом двох років після їх першої покупки.

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.иа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.иа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.