Ця фотографія показує, що незалежно від того, який автомобіль у вас є, ви можете використовувати його так само практично, як пікап. Все, що вам потрібно, - це трохи винахідливості та рішучості.

Читайте Знай в Google News!

Ця фотографія була зроблена у Флориді поруч з парком трейлерів. На ній зображений сріблястий Ford Mustang, що везе десятки сталевих труб і масивні мотки дротяної сітки. Ми не маємо уявлення, чому власник Мустанга тягне всі ці предмети, але цей автомобіль був явно не готовий до таких завдань.

Mustang GT, скріншот
Mustang GT, скріншот

Нам дуже шкода Мустанг, тому що він просто не зміг обійтися без вм'ятин і подряпин, враховуючи вантаж. За загальним визнанням, автомобіль вже має потертості і сильно пом'яту арку правого заднього колеса, так що власник явно не піклується про збереження первозданного зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.