Українські військові можуть отримати унікальну бойову машину, яка розрахована на 10 осіб, має хорошу прохідність і розганяється до 180 км/год. Схоже, у нас на озброєнні з'явиться гідний противник американським військовим авто.

Читайте Знай в Google News!

Українська компанія КПП "Inguar" презентувала командуванню ДШВ ЗС України концепт тактичної бойової машини.

Відзначається, що автомобіль може десантуватися з літака, має унікальну прохідність, а саме кут підйому 60 градусів і кут бічного крену 45 градусів. До цього часу техніка, яка випробовувалася ЗСУ, мала максимальний кут підйому 30 градусів і бічний кут крену 20 градусів, так що переваги помітні відразу, коли мова йде про прохідність, що позначиться на бойовій ефективності.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім максимальної швидкості в 180 км/год, можна їздити по бездоріжжю зі швидкістю до 100 кілометрів на годину, при якій підвіска буде витримувати падіння при повному завантаженні, а саме 10 чоловік особовий склад і повний бойовий комплект (150 см).

До того ж, ТЗ здатне не тільки перевозити солдатів, а й комплектуватися мінометним протитанковим комплексом, протитанковим комплексом "Амулет" з 2 ракетами, кулеметами 7,62, 12,7 і 14,5 мм та іншими видами озброєння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft відмовилася від Flash Player на комп'ютерах з Windows 10. Повідомляється, що це вже застаріла технологія, і вона не потрібна звичайному користувачеві.

Як повідомляв Знай.uа, в Boeing і General Atomics займуться розробкою лазерної зброї для збиття ворожих ракет. Правда, до створення прототипу ще далеко, не кажучи вже про використання прототипів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти назвали найнадійнішого виробника смартфонів для Android. Дивно, але цією компанією виявилася корпорація Nokia, яка раніше була лідером на ринку кнопкових гаджетів.