Майбутня подія Apple "One More Thing", оголошена сьогодні вранці і запланована на 10 листопада, стане серйозним проривом у традиції у багатьох відношеннях: це буде перший раз, коли компанія представить ноутбук Apple з власним користувальницьким інтерфейсом Arm центральним процесором. Згідно з новим звітом Марка Гурмана з Bloomberg, Apple планує представити на наступному тижні три нових ноутбука: один 13-дюймовий MacBook Air і дві моделі MacBook Pro різного розміру (13 і 16 дюймів) без процесорів Intel.

Читайте Знай в Google News!

За словами Гурмана, в розробці також знаходяться модернізований iMac, новий Mac mini і Mac Pro невеликого розміру, що працюють на архітектурі Apple.

Генеральний директор Apple Тім Кук сказав під час анонсу власних комп'ютерів Mac на базі Arm, що перехід до повної підтримки його лінійки з налаштованим чіпсетом займе близько двох років. Це дає нам приблизний графік того, коли ми можемо побачити, як інші комп'ютери поза лінією MacBook будуть оновлені варіантами Arm.

Apple, фото Getty Images
Apple, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.