Компанія moment анонсувала свою першу лінійку продуктів для роботи з MagSafe, новою системою магнітних аксесуарів, вбудованою в iPhone від Apple 2020 року.

У лінійку входять чохли і широкий вибір кріплень, які дозволять вам прикріпити найрізноманітніші речі до вашого iPhone 12 або iPhone 12 до різних речей.

Читайте Знай в Google News!

Продукти Moment не мають маркування Apple Made for iPhone, але компанія заявляє, що розробила власний Магнітний масив під назвою "(M) Force", який забезпечує додаткову міцність. Магніти, звичайно, не є власністю компанії, тому кожен може створювати продукти, які фізично прикріплюються до iPhone 12.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ось повний список продуктів:

Футляри, $ 49,99: у Moment є нові версії тонких і міцних корпусів, які включають магніти, сумісні з MagSafe, і підтримують бездротову зарядку Qi. У кейсах також є петлі для ремінця на зап'ясті і кріплення для додаткових об'єктивів камери Moment.

Кріплення для штатива, 39,99 доларів: у цих штативних кріпленнях використовуються магніти moment (M) Force, тому Ви можете прикріпити телефон без окремого затиску, навіть якщо він знаходиться у футлярі.

Багатопотокове кріплення, 29,99 доларів: це кріплення у вигляді сирної тарілки включає в себе дві внутрішні різьблення 3/8 дюйма і три внутрішні різьблення 1/4 дюйма-20 для кріплення до штатива. Працює як з чохлом для телефону, так і без нього.

Автомобільне вентиляційне кріплення, $ 29,99: це кріплення прикріплюється до вентиляційних отворів на вашому автомобілі, тому Ви можете магнітно прикріпити свій телефон без ручки або затиску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.