Перші результати тестів Snapdragon 875 виглядають багатообіцяючими. Сама остання інформація надходить у вигляді тесту сервісу майстра Лу, опублікованого Leakster Digital Chat Station, який був запущений на інженерному пристрої (тобто, не на роздрібному пристрої).

Читайте Знай в Google News!

Модернізований дизайн ядра як і раніше дає більш високий результат, ніж оригінальний 865. Він також значно перевершив новий Kirin 9000.

Однак перевага чіпа Snapdragon не поширюється на графічний процесор, на відміну від Kirin. Це битва між Mali-G78 MP24 і спеціальним графічним процесором Adreno, розробленим Qualcomm.

Snapdragon 875, gizchina

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Загальна оцінка тесту Master Lu йде на користь Snapdragon 875, частково через більш високу продуктивність процесора, але інженерний пристрій від Qualcomm також має 12 ГБ швидкої оперативної пам'яті. Однак у Huawei Mate 40 Pro було більш швидке сховище.

Різниця тут менше, ніж зазначена оцінка AnTuTu. І майте на увазі, що кожен виробник телефонів може використовувати різні RAM і флеш-чіпи, тому швидкість пам'яті, показана на цьому стенді, зміниться при тестуванні реального телефону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple знову засмутила користувачів яблучної продукцією. Повідомляється, що компанія виключила можливість ремонту смартфонів у сторонніх сервісах, що точно вплине на їх популярність.

Як повідомляв Знай.uа, експерти виявили ще 21 додаток-вірус в магазині додатків Google Play для Android. Дивно, але пошуковик не здатний захистити мільйони користувачів від вірусів, і це триває вже не перший рік.

Також Знай.uа повідомляв, нові iPhone 12 розчарували користувачів в плані автономності. Повідомляється, що в режимі ігор Смартфони протрималися не більше 4 годин.