Компанія Rezvani опублікувала новий тизер свого майбутнього пікапа Hercules 6x6.

Читайте Знай в Google News!

Виробник невеликих автомобілів вперше представив Hercules 6 x 6 ще в червні з обіцянкою, що він буде представлений влітку. Очевидно, ця дата дебюту була перенесена, і в підписі до останнього тизеру було сказано, що він дебютує "всього через кілька тижнів".

Це зображення демонструє стильні матові бронзові колеса Hercules 6 × 6, а також дає нам можливість поглянути на матово-чорний зовнішній вигляд. Судячи з цього тизера, а також по зображеннях, опублікованим в червні, кузов автомобіля буде схожий на кузов Rezvani Tank, хоча і буде модифікований для включення додаткової осі і кузова пікапа.

У заголовку каліфорнійська компанія описує Hercules 6x6 як " бога всіх пікапів "і заявляє, що це"буде найпотужніший 6-колісний пікап на Землі".

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 поклав початок захопленню галузі шестиколісними транспортними засобами і з моменту свого випуску став натхненням для багатьох інших автомобілів 6x6. Найпотужнішим з відомих нам є майбутній Mammoth 6 x 6 від Hennessey, заснований на Ram 1500 TRX.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.uа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.uа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.