Протягом десятиліть громадськість була зачарована поняттям літаючих автомобілів, і, хоча на горизонті є кілька привабливих автомобілів, вони не матеріалізувалися так, як багато хто очікував. Відкрийте для себе словацьку компанію Klein Vision та її AirCar.

Читайте Знай в Google News!

AirCar був розроблений Стефаном Кляйном, людиною, що стоїть за літаючим автомобілем Aeromobil, який був представлений кілька років тому. AirCar має схожий дизайн, але виробляється власною компанією дизайнера. Хоча він ще не став комерційно доступним, прототип піднявся в небо під час випробувальних польотів і, схоже, працює досить добре.

Як зазначає New Atlas, в режимі польоту задня частина AirCar висувається. Крім того, крила складаються вгору і назовні, коли пора літати. Це дуже інтригуючий зразок дизайну, який, здається, непогано працює і як автомобіль, і як літак.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Залишається неясним, яка трансмісія у AirCar або які швидкості і діапазон він може досягти як на дорозі, так і в польоті. Повідомляється, що можуть бути випущені трьох - і чотиримісні версії, а також потенційна двогвинтова модель. Пекло, Klein Vision, як кажуть, працює над варіантом, який також може діяти як амфібія.

Залишається незрозумілим, чи з'явиться на ринку AirCar і коли, але ми майже не сумніваємося, що Стефан Кляйн планує його виробляти. Люди дійсно куплять це? Це ще належить з'ясувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що смартфон Google Pixel 5 отримав ті ж проблеми, що і попередня модель. Схоже, компанія не збирає вносити радикальні зміни, і зробила акцент на новому процесорі і ОС Android 11.

Як повідомляв Знай.uа, глава NASA хоче повернути Плутону статус планети. Дивно, але раніше та ж людина виступала за те, що зробити Плутон карликовою планетою.

Також Знай.uа повідомляв, вірус Джокер заразив мільйони Android-смартфонів за допомогою додатків, під які шкідливий код маскувався.