Fortnite може повернутися на iPhone і iPad пізніше цього року, але не зовсім так, як користувачі думали. BBC повідомляє, що в Fortnite можна буде грати через хмарний ігровий сервіс Nvidia GeForce Now. Послуга для iOS ще не оголошена, але BBC повідомляє, що анонс очікується до свят.

Читайте Знай в Google News!

Передбачається, що GeForce Now буде працювати всередині Safari, веб-браузера, а не як окремий додаток через обмеження Apple на сервіси потокової передачі ігор, які ускладнюють їх підтримку через App Store. Служба дозволяє транслювати вашу особисту бібліотеку ігор на ноутбуки, мобільні телефони та інші пристрої, які інакше не змогли б запускати їх належним чином. Стандартний план підписки "засновники" в даний час коштує 5 доларів на місяць, Хоча ви можете грати протягом обмеженого періоду часу безкоштовно.

Fortnite, скріншот
Fortnite, скріншот

Це абсурдна хакерська ситуація, що виникла в результаті того, що дві компанії-Epic Games і Nvidia - намагаються обійти довільні обмеження Apple на додатки для iPhone і iPad. Після публічної сварки з Microsoft з приводу відмови підтримувати її службу xCloud, Apple заявила в своїй заяві, що "розробники можуть вибрати доступ до всіх користувачів iPhone і iPad через Інтернет через Safari та інші браузери в App Store", маючи на увазі, що такий обхідний шлях буде дозволений з боку Apple. Apple також оновила свої керівні принципи для розробників, вказавши конкретні правила, яким хмарні ігрові сервіси повинні слідувати, щоб охопити гравців iOS, включаючи відправку і перевірку індивідуальних ігор, хоча Microsoft як і раніше називає компроміс "поганим досвідом для споживачів".

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.