Консолі нового покоління від Microsoft, Xbox Series X і S вже готові до продажу.

Читайте Знай в Google News!

У нас є обидві системи, і в новому відео ми демонструємо деякі кадри ігор, які ви, можливо, знаєте, працюють на цифровій версії Xbox Series S.

Система відносно менш потужна, ніж у Series X, але це не критично. Як ви можете бачити у відео, такі ігри, як Doom Eternal, Final Fantasy XV, Forza Horizon 4, Gears 5, The Outer Worlds і Yakuza: Like a Dragon, виглядають дуже солідно на мініатюрній консолі. Зокрема, потужність нових консолей допомагає підтримувати плавну і стабільну частоту кадрів.

Популярні новини зараз
Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готує до виходу нову версію бездротових навушників AirPods. Повідомляється, що новинки отримає змінений дизайн, що порадує фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Hyundai представила унікальну лінійку одягу для справжніх любителів автоспорту. У список доступно одягу входять навіть шкарпетки, причому все це коштує порівняно недорого.

Також Знай.uа компанія Apple запатентувала нову технологію для майбутніх iPhone 13. Повідомляється що патент пов'язаний зі сканерів відбитків пальців, що лише збільшить безпеку даних користувачів.