Купувати авто "з рук" — завжди ризик, і однією з найбільш неприємних проблем є іржавіння кузову. Хоча за останні роки антикорозійні властивості сплавів, які використовуються при виробництві авто значно покращилися, деякі бюджетні моделі все ще залишаються досить вразливими.

Читайте Знай в Google News!

Знай.ua на основі матеріалу видання Автотема наводить перелік автівок, в яких треба бути особливо обережним в оцінці стану кузова.

Славнозвісний Lanos

Ланос, ілюстративний скрін з відео
Ланос, ілюстративний скрін з відео

Lanos вже давно встиг заслужити сумнівну репутацію: він був найдешевшою іномаркою на ринку. Але за низьку ціну доводиться платити: автомобіль зроблений з дуже тонкого металу, який до того ж дуже схильний до корозії. Що характерно, у цій машині "згнивають" навіть такі елементи, як стійки кузова, рамка вітрового скла та моторний щит. Знайти на ринку "Ланос" у хорошому стані майже неможливо.

Популярні новини зараз
Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає
Показати ще

Daewoo Nexia

Іржа на Daewoo Nexia, скріншот відео
Іржа на Daewoo Nexia, скріншот відео

У 1990-х і початку нульових Nexia була бестселером. На вторинному ринку їх багато, проте знайти екземпляр в гарному стані майже неможливо. Хоча мотор машина отримала відносно надійний, з кузовом спостерігаються серйозні проблеми. Вразливими є практично усі вузли, і це стосується навіть авто, випущених після рестайлінгу.

Ford Mondeo

Попри відмінні ходові якості у перших трьох поколінь моделі, їх кузов іржавів ледь не за один сезон. Нові Mondeo виявилися більш стійкими у цьому аспекті, але експерти все одно мають свої претензії. Так, третє покоління Mondeo має особливо вразливе ребро даху над вітровим склом. Не менше страждають і колісні арки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що BMW терміново відкликає тисячі автомобілів – несправність, яка виявлена в них, може стати фатальною як для водіїв.

Як повідомляв портал Знай.ua, автовиробник Mercedes виявив небезпечну проблему, через яку було відкликано мільйони авто.

Нагадаємо також, що українцям показали, які авто можна за копійки придбати в Німеччині.