І Xbox Series X, і PlayStation 5 приносять багато можливостей, оскільки ми входимо в наступне покоління ігрових консолей.

Читайте Знай в Google News!

Але поліпшення, яке, ймовірно, найбільше вплине на вашу гру, - це включення твердотільних накопичувачів NVMe для внутрішнього сховища в обох системах. Ці твердотільні накопичувачі допомагають консолям значно скоротити час завантаження як в нових іграх, так і в іграх, зроблених для консолей останнього покоління. Але яка з двох машин наступного покоління завантажується найшвидше?

Щоб відповісти на це питання, ми звернулися до функцій зворотної сумісності PS5 і XSX і дозволили двом машинам битися один з одним. Ми порівняли час завантаження п'яти ігор, спочатку випущених для PlayStation 4 і Xbox One, щоб побачити, наскільки швидко дві нові консолі підготують їх до гри, від запуску ігор до першого моменту, коли ви можете контролювати.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без оголошення Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.