Період очікування закінчується, оскільки покупці знайшли різні магазини, в яких вони можуть замовити Sony Playstation 5, щоб отримати наступне покоління ігрової консолі.

У країнах першої хвилі поставки попередньо замовлених консолей почнуться 12 листопада. Ще до старту продажів приставки були в дефіциті, але, можливо, не варто поспішати з покупкою.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні Ви можете побачити Sony PlayStation 5 Наживо тільки на виставкових стендах деяких з найбільших офлайн-магазинів США. Ряд користувачів скористалися цією можливістю, і одному з них навіть вдалося зафіксувати момент, коли консоль видавала повідомлення про перегрів і необхідності перезавантаження, щоб дати консолі охолонути.

SONY PLAYSTATION 5, gizchina

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Багатьом вдалося інтерпретувати те, що трапилося як підтвердження проблеми з системою охолодження в Sony PlayStation 5. Але є ймовірність, що ми маємо справу не з поломкою виробника, а з тим, що приставка працювала в несприятливих умовах. На фото видно, що консоль знаходиться в закритому склі, звідки не виходить гаряче повітря. Можливо, це спровокувало перегрів консолі.

SONY PLAYSTATION 5, gizchina

Нагадаємо, що для позбавлення від тепла Sony PlayStation 5 оснащена 120-міліметровим кулером, який відповідає за охолодження обох сторін консолі. Наскільки це ефективно в реальному житті? Ми дізнаємося з перших відгуків покупців, які можуть з'явитися в кінці наступного тижня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.