Днями почалися продажі Xbox Series, разом з чим настало нове покоління консолей, і мільйони геймерів вже отримали свої консолі.

Читайте Знай в Google News!

І Xbox в Твіттері пару годин тому повідомила, що продажі некстген-систем стартували по всьому світу, повз що не пройшли представники PlayStation. Японці привітали Microsoft гіфкою одного з Friendship - "добивань" Mortal Kombat 11 з Джексом. Відзначимо, що розробники консолей більше 20 років конкурують один з одним, так що привітання один одного здається досить милою витівкою.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Хлопці з Xbox на це відповіли милою гифкой:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft в черговий раз зламала роботу Windows 10. Повідомляється, що Жовтневе оновлення може викликати "синій екран смерті".

Як повідомляв Знай.uа, хакери зламали захист iPhone і iOS всього за 300 секунд. Правда, відбувалося це не захід, який був націлений на виявлення вразливостей в роботі різних систем.

Також Знай.uа повідомляв, фанат Doom замінив всі ігрові звуки на звуки, зроблені ротом. Що дивно, йому вдалося озвучити навіть гарчання монстрів і звуки перезарядки зброї.