Після п'яти років пропозиції необмеженої кількості безкоштовних резервних копій фотографій в" високій якості " Google Фото почне стягувати плату за зберігання після використання більше 15 гігабайт в обліковому записі.

Читайте Знай в Google News!

Зміна відбудеться 1 червня 2021 року, і це пов'язано з іншими змінами політики Google Диска, такими як підрахунок документів і таблиць Google Workspace по одній і тій же межі. Google також вводить нову політику видалення даних з неактивних акаунтів, в які не входили протягом як мінімум двох років.

Google Photos, the verge

Всі фотографії та документи, завантажені до 1 червня, не враховуватимуться при обмеженні 15 ГБ, тому у вас буде достатньо часу, щоб вирішити, чи продовжувати використовувати Google Фото або переключитися на іншого постачальника хмарного сховища для ваших фотографій. Тільки фотографії, завантажені після 1 червня, будуть враховуватися в шапці.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Google вже враховує завантажені фотографії "вихідної якості" відповідно до обмеження сховища в Google Фото.

Як примітка: власники Pixel все ще зможуть завантажувати високоякісні фотографії безкоштовно після 1 червня без урахування цих зображень у своєму ліміті. Це не так добре, як початкова Угода Pixel щодо необмеженої оригінальної якості, але це невеликий бонус для тих, хто купує пристрої Google.

Google вказує, що він пропонує більше вільного сховища, ніж інші - Ви отримуєте 15 ГБ замість мізерних 5 ГБ, які дає Вам Apple iCloud, - і також заявляє, що 80 відсотків користувачів Google Фото не досягнуть цього обмеження в 15 ГБ протягом як мінімум трьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.